Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

FutbolVideoBastıan’ın Kısa Kariyeri

Bastian Schweinsteiger, Premier Lig'e görkemli bir şekilde geldi ama sessizce ayrıldı. Tecrübeli oyuncunun istatistikleri 3 dakikaya sığacak kadardı!

Bastian Schwinsteiger, 2014 yılında dünyanın en iyi futbolcularından biriydi. Dünya Kupası’nı yeni kazanmış, Bayern Münih’in yıldız isimlerinden biriydi. Ve 2015 yazında doğup büyüdüğü kulübünden ayrılarak başka bir ülkeye, büyük beklentiler eşliğinde Manchester United’a transfer oldu.

Başarılı orta saha oyuncusunun enerjisi ve yeteneği ile Manchester United’a büyük katkı sağlaması bekleniyordu. Arada 1.5 sezon geçti. Schweinsteiger, Manchester United’da rotasyon oyuncusuna dahi dönüşemedi ve sessiz sedasız bir şekilde MLS’e Chicago Fire’a transfer oldu. Schweinsteiger, Manchester United kariyerine sadece 2 gol ve 2 asist sığdırdı. Onun gol ve asistlerinden hazırlanan video, tekrarlarla beraber sadece 3 dakika 27 saniye sürüyor. Üstelik içinde Watford maçında Troy Deeney’in kendi kalesine attığı ve asist olarak da gözükmeyen galibiyet golü de var!

 

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Başka Bir Yol

Başka Bir Yol

4 sene önce
Hayal Albümü

Hayal Albümü

4 sene önce