Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

FutbolVideoİsyan: Nelson Vivas

Kırmızı kart görünce formasını çıkaran futbolcuya rastlanır. Peki ya teknik direktör?

Nelson Vivas’ı hatırlarsınız… Arsenal ve Inter’de oynadığı dönemde sahanın dikkat çekici stoperlerinden biri olurdu. Ülkesi Arjantin’in milli takımıyla Fransa 98’ Dünya Kupası’nda da yer almıştı. Hırslı, agresif ve sert bir oyuncuydu. Şimdilerde 48 yaşında ve artık bir teknik direktör. O nedenle saha kenarında daha sakin olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ama yanıldınız.

Hafta sonunda Arjantin Ligi’nde, Vivas’ın çalıştırdığı Estudiantes, lider Boca Juniors’u konuk etti. İki takım arasındaki 8 puanlık farkı düşününce; Estudiantes için maçın önemi biraz daha ortaya çıkıyordu. Fakat maç; gol anlamında beklentileri çıkarmadı. 90 dakika 0-0 sona erdi. Hakem Silvio Trucco sekiz kez sarı kartını çıkardı. Vivas, bir pozisyında hakemin penaltı vermemesine sinirlendi. Siniri, kararı değiştirmedi ama onun yerini değiştirtti! Nelson Vivas maçın geri kalanı için tribündeydi.

Buraya kadar her şey normal sayılabilir. İlginç olan, Vivas’ın tribüne giderken verdiği tepkiydi. Üzerindeki gömleği bir çırpıda çıkaran teknik adam, tribüne üst tarafı çıplak olarak gitti. Hatta bir ara ayağıyla etrafına tekmeler de savurdu. Kameralar ona arkadan bakarken, ekranlara sırtına kazındığı dev dövme yansıyordu.

Arjantin Ligi’nin bitmesine 7 hafta daha var. Üst taraftaki takımların puanların birbirine çok yakın.  Yani gerginlik ve stres her geçen hafta biraz daha artacak. Belki bu sahnelerin benzerlerini görmeye devam edebiliriz.

 

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Başka Bir Yol

Başka Bir Yol

4 sene önce
Hayal Albümü

Hayal Albümü

4 sene önce