Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

FutbolMaç #46: Senegal-Kolombiya

Günün bir diğer açılış maçında Senegal ve Kolombiya karşı karşıya geliyor...

Senegal, turnuvanın başından beri iyi futboluyla övgü toplayan takımlardan. Hatta Alou Cisse’nin takımından bahsederken en çok kullanılan benzetme ‘canavar gibi ‘ oluyor. Kusursuz kontraya çıkabilmeleri, sağ ve sol beklerini çok iyi kullanmaları onların 2018 Dünya Kupası’nda en iyi yaptıkları şeyler. Tüm bunların üzerine bir de fiziksel üstünlüklerini ekleyince insanların severek izledikleri bir Senegal ortaya çıktı. İlk iki karşılaşmada dörtlü savunmayla başlayıp zaman zaman üçlü savunmaya dönmeleri ve maç içerisinde oyuna göre artan ve azalan tempoları onları izlemesi keyifli bir takım haline getiriyor.

Kolombiya Dünya Kupası’na Japonya karşısında çok talihsiz şekilde başlamıştı. Ancak Japonya maçında çok erken eksik kalmalarına rağmen topa sahip olan taraf onlardı. Oynadıkları oyun onlardan beklenenin gerisindeydi ancak girdikleri pozisyonlar gruptan çıkmak adına umut vericiydi. Kolombiya grubun ikinci maçında ise Polonya ile karşılaştı. Bu maçta ilk maçın hayal kırıklığını silmeyi başardılar. James Rodriguez de kusursuz bir asistle katkı vermişti.

Senegal ve Kolombiya maçında Senegal’e beraberlik dahi yeterken, Kolombiya’nın mutlak galibiyete ihtiyacı var. Ancak bu maçtan çıkacak herhangi bir skor sürpriz olmayacaktır…

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Başka Bir Yol

Başka Bir Yol

4 sene önce
Hayal Albümü

Hayal Albümü

4 sene önce