Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

FutbolMaç #6: Arjantin-İzlanda

Günün ikinci maçında Arjantin, kupaya ilk kez katılan İzlanda karşısında...

Dört maçlık cumartesi takviminin ikinci maçında Arjantin ve İzlanda, saat 16.00’da Spartak Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 2018 Dünya Kupası’nın en büyük soru işaretlerinden biri, yıllardır Milli Takım performansıyla eleştirilen Lionel Messi’nin Dünya Kupası kazanıp kazanamayacağı… Tüm gözler onun üzerindeyken, Messi’nin rakip savunmaların korkulu rüyası olduğu fikrinden yola çıkarak bir de reklam filmi çekildi:
 

Peki Messi, İzlanda’nın da korkulu rüyası olabilir mi? Buna çabalarken yalnız olmayacağı kesin. Teknik direktör Jorge Sampaoli, son yaptığı açıklamalarda Sergio Agüero’yu İzlanda’ya karşı ilk 11’de oynatacağını söyledi. Öte yandan, Sampaoli’nin İzlanda maçında en çekindiği konu duran toplar. Kupanın en kısa kadrolarından birine sahip Arjantin, hüsran yaşamamak için duran top savunmasına özel mesai harcadı kamptan gelen haberlere göre.

İzlanda, Euro 2016’da ilk büyük turnuva açılışını yaptıktan sonra oradaki çeyrek final yolculuğunun sürpriz olmadığını kanıtladı ve ilk Dünya Kupası biletini kaptı. Euro 2016’yı son 10 yılın diğer en büyük futbolcusu Cristiano Ronaldo ve Portekiz’e karşı açan İzlanda, Dünya Kupası’na da Messi’yle merhaba diyecek. O maçta Portekiz’den puan almayı başaran İzlanda, benzer bir sürpriz için sahada olacak. Mart ayında sezonu kapatan Everton’lı Gylfi Sigurdsson, Gana’ya karşı oynanan hazırlık maçında 67 dakika sahada kaldı. Ancak hala tam olarak hazır değil ve onun ne durumda olacağı, hücuma çıkışlarda İzlanda için önemli bir soru olacak.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Başka Bir Yol

Başka Bir Yol

4 sene önce
Hayal Albümü

Hayal Albümü

4 sene önce