Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

Diğer SporlarNick Foles: Kaybetmekten Korkmamak

Philadelphia Eagles ile destansı bir sezonun ardından Super Bowl şampiyonluğuna ulaşan quarterback Nick Foles, başarıya giden yolda geçmişteki başarısızlıklarından faydalandığını anlatan bir açıklamada bulundu.

Philadelphia Eagles’ın quarterback’i Nick Foles, Super Bowl’da gelen şampiyonluğun ve kazandığı MVP ödülünün ardından geçmişte yaptığı hatalarla başarıya ulaştığını ve ailesine verdiği değeri anlatan bir açıklamada bulundu.


“Sanırım en önemli şey, başarısız olmaktan korkmamak. Instagram ve Twitter ile birlikte günümüzde her şey çok ışıltılı. Sadece güzel şeyler var gibi. Ama sonra, büyük resme baktığın zaman, hele ki kötü bir gün geçirdiysen ‘Aslında hayatım o kadar da güzel değil’ diyorsun, düşüyormuş gibi hissediyorsun.

Başarısızlık hayatın bir parçası. Büyümenin, kariyerini geliştirmenin bir parçası. Başarısızlık olmasa sen kim olurdun? 1000 kere düşmeseydim, hatalar yapmasaydım; bugün olduğum yerde olmazdım.

Hepimiz insanız, hepimizin zayıf noktaları var ve bu süreçte paylaşmak ve herkese karşı açık olmak çok önemli. Çünkü biliyorum ki, insanları dinlediğim zaman onların söyledikleri benim içimde de bir yankı yapacak.

Evet mükemmel değilim. Bir Superman değilim. NFL’de oynuyor ve Super Bowl’u da kazanmış olabilirim ama unutmayın, hepimizin günlük dertleri var. İşte burada inancım ve aileme olan bağlılığım devreye giriyor.

Bence hayatındaki bir mücadeleye baktığın zaman bunun sadece karakterini geliştirmek için bir fırsat olduğunu düşünmelisin. Bunu bir mesaj olarak görmelisin. Basit. Eğer hayatında bir şeyler yanlış gidiyor ve zorlanıyorsan, bu mücadeleni kucakla. Çünkü büyüyorsun.”

Çeviri: İpek Sezer

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Sessizliği Kırmak

Sessizliği Kırmak

3 sene önce
Kazanmak

Kazanmak

4 sene önce
Dönemler Üstü

Dönemler Üstü

4 sene önce