Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

FutbolFUT 18 TOTY Kadrosu

FIFA 18 Ultimate Team'de Team of the Year (TOTY) kadrosu, oyunseverler tarafından yapılan oylamayla belli oldu. Kadrodaki oyuncuların TOTY fiyatları ise dudak uçuklatacak cinsten.

David De Gea

UEFA Yılın Takımı’nda kaleye Buffon seçildi fakat TOTY’nin kalesinde David De Gea yer alıyor. Seneyi 3 kupayla (Lig Kupası, Charity Shield, UEFA Avrupa Ligi) kapatan United’da De Gea, Avrupa’nın en iyi kalecisi seçildi. Geçtiğimiz sezon Premier League’de istediği yerde bitiremeyen Kırmızı Şeytanlar’da en göze çarpan istatistiklerden biri ise yenilen gol sayısı. 38 lig maçında sadece 29 gol yiyen United’ı geçen tek ekip ise 26 golle Spurs. İspanyol file bekçisi, ligde 35 maçta görev aldı ve bu maçların 14’ünü gol yemeden tamamladı.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 235.000
TOTY Fiyatı: 1.150.000

Leonardo Bonucci

Geçtiğimiz sezon spektaküler bir sezon geçiren fakat yaz tatiline mutsuz geçen bir Şampiyonlar Ligi finali yaşadıktan sonra giren Juve’den mutlaka bir isim Yılın Takımı’nda olmalıydı. Transfer döneminde tam 42 milyon Euro’ya Milan’a giden Bonucci, transfer olduğu 2010 yılından bu yana hiç kaybetmediği istikrarını bu sezon da koruyarak yine rakiplerine geçit vermedi. Chiellini’nin de seçilmesi gerektiğini savunanlar hiç de haksız değiller. Zira Bonucci, savunmada ne yapsa arkasında, yanında, her tarafında Chiellini’yi buluyordu. Chiellini de keza Bonucci’yi. UEFA Yılın Takımı’ndan bir değişiklik de burada göze çarpıyor. Chellini UEFA takımında, FIFA’da Bonucci var. Juve’de olduğu gibi bu kadrolarda bile ayrıldılar.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 40.000
TOTY Fiyatı: 775.000

 Sergio Ramos

Müthiş bir yıl geçiren Real Madrid’de takımın kilit adamlarından olan Ramos, Ronaldo (12) ve Messi (9)’nin ardından UEFA Yılın Takımı’na en çok seçilen isim (7). FIFA 12’den bu yana da TOTY kadrosunda kendine yer bulan ismin hala abartıldığını düşünenler var. Ramos’un kazandığı bire birler, savunmadaki golü önleyen hayati müdahaleleri ve hava topu mücadeleleri en az Ronaldo kadar etkili. Ramos, Madrid’in hem domestik hem de Avrupa’daki kupaları götürmesinde ise en büyük pay sahiplerinden ve kupa 1’i iki sezon üst üste müzesine götürmüş bir takımın kaptanlığını yaptığını da hatırlatalım.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 220.000
TOTY Fiyatı: 1.460.000

Marcelo

Kadrodaki 4 Real’li oyuncudan birisi. Neden olmasın ki? İzlemesi zevkli, kat ettiği ataklarda golü atmadan döndüğü pozisyon yok. Takımı ayağa kaldırabilecek profesyonellikte. Temposu asla düşmüyor. Bunun gibi birçok sebep sayılabilir Marcelo için. Carlos’un halefi, selefini aratmayacak cinsten performansına kaldığı yerden 2017 yılında da devam etti. Takımda geçen yıl en çok sahada kalan 4. oyuncu olan Marcelo, hak edilmiş bir TOTY kartıyla FIFA 18 FUT Champions kadrosundaki yerini aldı.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 33.500
TOTY Fiyatı: 900.000

Dani Alves

Barcelona’dan ayrıldı, Barça kupa kazanamadı! 34 yaşındaki Dani Alves, geçirdiği tek Juve sezonunda taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Gittiği her takımda minimum 2 kupa kazanmadan ayrılmayan oyuncu, UEFA’da da 5. kez Yılın Takımı’na seçildi. Sağ bek özelliğinden çok sağ kanat oyuncusu gibi atakları da sezon içinde sıklıkla yapan Alves, baldır kemiğinin kırılması sonucu sezonun ilk yarısını kapamış ve göz alıcı bir performansla, formayı da bırakmayarak takıma geri dönmüştü. TOTY kadrosundaki en düşük overall’a sahip olmasına rağmen Dani Alves, 2017 yılını en verimli geçiren oyunculardan biri oldu.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 5.500
TOTY Fiyatı: 531.000

Kevin De Bruyne

Premier League’in yakın dönemdeki en yetenekli futbolcularından biri olan ve gün geçtikçe performansını kat be kat arttıran De Bruyne hem UEFA hem de FIFA TOTY’sine seçilen ilk Belçikalı oyuncu oldu. UEFA Yılın Takımı’na da milli takımdan mevkidaşı Hazard seçilmişti. City’nin ligi 3. bitirmesinde Aguero’yla beraber en etkili ismi olan Belçikalı oyuncu için şimdiden 2018 TOTY’sinde de olacağı beklentileri oluşmaya başladı.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 177.000
TOTY Fiyatı: 2.189.000

Luka Modric

Hırvat oyuncunun takımdan ayrılmak istediği söylentileri var fakat son 4 sezonda Avrupa futbolunu domine eden Real kadrosunun maestrosu olduğu gerçeği ise herkes tarafından kabul görmüş durumda. TOTY kartında ise pas oranı 99!  Marcelo ve Ramos gibi oyunun en komple oyuncularından olan Hırvat yıldız yerine Kroos’un seçilmediğine de dert yananlar yok değil. UEFA Yılın Takımı’nda da ayrılmaz ikili olan Kroos ve Modric, FIFA 18 oyunseverleri tarafından ayrılmak durumunda kaldı.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 55.000
TOTY Fiyatı: 1.490.000

N’Golo Kante

2013-14 sezonunda Caen’la Ligue 2’de mücadele eden ve sadece 1 sezonluğuna takımda kaldığı Leicester City’le peri masalı yaşadıktan sonra Chelsea’deki etkili oyunu, maç içerisinde her yerde oluşu ve hiç bitmeyen enerjisiyle kesinlikle hak edilmiş bir TOTY kartı Kante’ye gidiyor.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 157.000
TOTY Fiyatı: 2.440.000

Cristiano Ronaldo

Artık futbol sohbetlerinde geçen soru şu: “Ronaldo’yla Messi futbolu bıraktığında ne yapacağız? Daha iyileri gelmeyecek ki!”
 Oyunun bu seneki kapağı da olan ve TOTY overall’ı en yüksek seviyede olan oyuncu, tartışmaya açık olmayan bir performansla Yılın Takımı’nda yerini aldı.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 1.835.000
TOTY Fiyatı: 6.000.000 

Lionel Messi

Uzaylı yine TOTW’da. Çok da şaşırmamak lazım aslında ama her sene olduğu gibi yine ağızlarımızı açık bırakacak goller ve asistler yaptı. Barça sezonu tek kupayla kapattı, onlar adına başarısız bir sezon geride kaldı fakat Messi yine atmaya devam etti. 52 maç 54 gol 16 asist. Milli takımını da bir kabustan uyandırıp Dünya Kupası’na gitmesini sağlayan Leo, Ronaldo’nun yalnızca bir tık altında overall’a sahip: 98
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 720.000
TOTY Fiyatı: 3.850.000

Harry Kane

Tartışmasız hak edilmiş bir kart. İngiltere sonunda aradığı forveti buldu ve gümbür gümbür de geliyor. Efsane golcü Alan Shearer’a ait Premier League’de 1 yılda en çok gol atan forvet unvanını kazanan (39) Harry Kane, 2014-15 sezonundan itibaren yakaladığı formu hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. 2017’de tam 3 kez ayın oyuncusu da seçilen 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl kulüp ve ülkesi adına çıktığı 52 maçta tam 56 gol kaydetti.
Oyun başlangıcındaki fiyatı: 26.500
TOTY Fiyatı: 1.879.000
Hazırlayan: Murat Gül

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Başka Bir Yol

Başka Bir Yol

4 sene önce
Hayal Albümü

Hayal Albümü

4 sene önce