Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

Futbol2018 Dünya Kupası Başlıyor | Açılış Töreni Detayları

1432 günlük hasret sona eriyor! Bugün oynanacak olan Rusya - Suudi Arabistan maçıyla birlikte 2018 Dünya Kupası resmen start alacak. Maç öncesinde düzenlenecek olan açılış törenine dair detaylara bakalım...

2018 Dünya Kupası uzun süreli bekleyişin ardından bugünkü Rusya-Suudi Arabistan maçıyla birlikte başlayacak. Turnuva öncesindeki tüm tartışmalar, tüm sohbetler yeşil sahada yaşanacaklar üzerine fakat turnuvanın saha dışındaki organizasyon kısmını da es geçmemek gerek.

 

 

Rusya ile Suudi Arabistan arasında Luzhniki Stadyumu’nda oynanacak maç öncesindeki açılış töreninde 2016’da çıkardığı Party Like A Russian şarkısıyla Rusya’da büyük tartışmalara konu olan Robbie Williams sahne alacak.

Party Like A Russian şarkısında Rusların tiplemesini biraz ‘ofansif’ bir biçimde yapan Robbie Williams için Rus gazeteleri İngiliz şarkıcının bir daha Rusya’da sahne almaması gerektiği yönünde yorumlarda bulunmuştu.

Açılış töreninde sahne almasıyla ilgili “Kariyerimde birçok şey başardım, Dünya Kupası’nda 80 bin seyircinin önünde ve ekran başında milyonlarca kişinin karşısında sahne almak benim çocukluk hayalimdi” diyen Williams, tartışmalara sebep olan şarkıyı seslendirmeyecek.

Robbie Williams’ın yanı sıra Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo ve Rus opera sanatçısı Aida Garifullina da Luzhniki Stadyumu’nda sahne alan isimlerden olacak.

Ronaldo, Rusya’da düzenlenecek olan turnuvanın unutulmaz olacağını belirtirken “Ev sahibi için duygusal bir an. Hummalı bir çalışmanın ardından herkes sizin arka bahçenizde toplanıyor ve futbol sevginizi kutluyor. Ben dört yıl önce Brezilya’da bunu hissetmiştim ve bu duyguyu Ruslarla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” sözlerini kullandı.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Başka Bir Yol

Başka Bir Yol

4 sene önce
Hayal Albümü

Hayal Albümü

4 sene önce