Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

BisikletVideoSahne Arkasında

Orica Scott’ın Backstage videolarında yeni sezon.

Orica Scott’ın Backstage videolarında yeni sezon.

Bisiklet sezonunu her zaman olduğu gibi Avustralya’da Tour Down Under’la açtık. Çoğu bisiklet izleyicisinin favori yarışı olmasa da peloton evine, Avrupa’ya, dönmeden önce herkes için bir hazırlık oldu bu yarış. Sezonunun başlamasıyla birlikte bisiklete dair özlediğimiz şeylere yavaş yavaş kavuşmaya başladık.

O şeylerin başında da Orica Scott’ın Backstage Pass videoları geliyor. Takımın Orica GreenEDGE adıyla tanındığı dönemde başlayan bu gelenek, izleyiciler için sporun en eğlenceli ve ilginç yanlarına daha yakından tanık olma fırsatı sunuyor. Orica’nın da pelotonun en sevilen takımlarından biri olmasında belki de en büyük pay Dan Jones’un hazırladığı bu videolara ait.

Tour Down Under’ın Orica’nın evinde düzenlenmesi de Backstage Pass videolarına normalden biraz daha eğlenceli yapıyor. Caleb Ewan’la kazandıkları dört etap da takımın neşesini artıran bir faktör. Ve Esteban Chavez’i de unutmamak lazım. Pelotonun en güler yüzlü bisikletçisinin yer aldığı videolar tabii ki diğerlerinden biraz daha farklı.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

1159 Gün

1159 Gün

3 sene önce
İstasyon

İstasyon

4 sene önce
Rüya Gibi

Rüya Gibi

4 sene önce