Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

TenisVideoZamanın Ötesinde

Roger Federer, zamanının ötesine geçebilmiş spor efsanelerinden biri. Peki Federer, 1960'larda korta çıksa nasıl görünürdü?

Roger Federer, uzun yıllardır hayatımızda. Onun için korta her çıktığında mükemmellikle zarafetin eşsiz bir karışımını sergilediğini söylemek de yanlış olmayacaktır. Geçen sezonu, yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle Temmuz ayında kapatmak zorunda kalan Federer, 2017 ile birlikte kortlara dönüş yaptı. 2012 Wimbledon’da kazandığı şampiyonluktan beri olduğu gibi, Ekselansları’nın yeni yılda da hedefi 18. Grand Slam zaferine uzanmak.

Federer gibi kendi zamanının sınırlarını aşmış sporculara pek sık rastlamıyoruz ve hâlâ kortlarda onu izleyebiliyorken tadını çıkarmak kısa vadede yapabileceğimiz en iyi şey. Bir otomobil markası da Federer’in kendi zamanına sığmadığı fikrinden yola çıkarak kah 1960’ların yıldızı Rod Laver’la rekabete girdiği kah John McEnroe ya da Andre Agassi kimliğine büründüğü bir reklam filmini sporseverlerin beğenisine sundu. Sarı uzun saç, Federer’e hiç de fena gitmemiş gibi…

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Chrissie

Chrissie

3 sene önce
İmparatoriçe

İmparatoriçe

4 sene önce