Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

GündemYeni Yıl Notu

Socrates'in 22. sayısı bayilerde. Yeni yıla başlamışken birkaç duyurumuz var.

Socrates bugünlerde, Ocak 2017 sayısı ile beraber 22. kez raflardaki yerini almış oluyor. Dergimiz, 8 Nisan 2017’de ikinci yaş gününü kutlayacak. Öncelikle, başta okurlarımız olmak üzere tüm bu zaman boyunca bizimle beraber olan ve desteklerini esirgemeyenlere ekip adına çok teşekkür etmek istiyorum.

Yeni yılda çıkan ilk sayımızın kapağında Allen Iverson var. Merkez Kort bölümünün konusu ise ‘Umut’. Her geçen gün daha karanlık haberlerle karşılaştığımız günlerde, tüm bu fırtınanın ortasında, umuda ve umutsuzluğa dokunan spor öykülerine ve başka pek çok şeye bakmaya çalıştık. Umarız hoşunuza gider ve bir noktada size de umut aşılarız.

Ama bu yazının konusu, sadece Ocak sayısı değil. 2017, herkes gibi bizim için de yeni kararların yılı oldu. 2016’da Socrates Almanya ve Socrates Bistro ile büyüyen bir aile olarak, önümüzdeki yıl içerisinde de birçok yenilikle karşınızda olacağız. İnternet sitemiz yakında yeni yüzüyle sizlere daha kapsamlı bir şekilde eşlik etmeye başlayacak ve dergide olduğu gibi dijital mecrada da güncel gelişmeleri, tarihsel araştırmaları ve spora dokunan edebi öyküleri birlikte işlemeyi sürdüreceğiz. Ayrıca, yine dijital mecrada başka projelerin ve gelişmelerin de peşindeyiz.

Aynı şekilde, ilk sayımızdan beri okurlarımızın çok istediği bir başka atılımı da yakın zamanda hayata geçireceğiz. Bunun için çok beklemeyeceğinizin müjdesini şimdiden verelim ve daha fazla ipucu vermeden bu bahsi kapatalım.

Bir de önemli bir duyurumuz var. Ülkemizde son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler elbette bizi de etkiledi. Özellikle de dövize bağlı kağıt fiyatları nedeniyle… Samimi bir şekilde söylemem lazım ki üzülerek ve canımız sıkılarak tüm bu şartların sonucunda dergimizin fiyatını 12 TL yapmak durumunda kaldık. Keşke bunu, Umut Sarıkaya’nın muhteşem eseri Naber dergisinde yaptığı kadar zarifçe duyurabilseydik ama elimizden gelen budur. Sizlerin de bu artışı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Dileriz ki Socrates’e gösterdiğiniz ilgi ve destek yeni yılda da devam eder.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Harika Çocuk

Harika Çocuk

3 sene önce
Sıfır

Sıfır

3 sene önce