Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

BisikletTur Günlüğü: Lampre’den Üçüncü Etap

Türkiye Bisiklet Turu'nun Vestel Fethiye-Marmaris etabı beklendiği gibi sprint finişiyle bitti. Kısa bir etap değerlendirmesi...

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda sona doğru gelinirken Vestel Fethiye-Marmaris etabı, bir haftadır zorlanan pelotona nefes alma imkanı sundu. Andre Greipel’in Kumluca-Elmalı etabı öncesi yarıştan çekilmesi TUR’da kalan diğer sprinterler için bir avantajdı ve Lampre Merida’dan Sacha Modolo, bu fırsatı da değerlendirerek etabı kazanmayı bildi. Modolo bu TUR’daki ikinci galibiyetini alırken takımı Lampre de böylelikle üçüncü etabını elde etti.

Seydişehir-Alanya etabından sonra Marmaris’teki podyumda da sadece İtalyan sporcular vardı. Son kilometrelerdeki teknik profile rağmen toplu sprintle biten etapta Modolo’yu Manuel Belletti ve Marco Zanotti takip etti.

IMG_5177

Mayolar

Caja Rural’in Portekizli bisikletçisi Jose Gonçalves, genel klasman liderliği koruyor. Takım arkadaşı David Arroyo ise onun 18 saniye gerisinde. Genel klasman podyumunda Caja Rural’den olmayan tek isim ise Astana City bisikletçisi Nikita Stalnov.

TUR’un başarılı takımlarından Lampre Merida’dan Przemyslaw Niemiec cumartesi günü elde ettiği kırmızı mayoyu koruyor. Yeşil mayo klasmanında ise finişte aldığı puanlarla Manuel Belletti yeni lider.

Vestel Türkiye Güzellikleri klasmanı da bildiğiniz gibi… Lluis Mas Bonet, 2015’te kazandığı mayoyu bu sene de kimseye bırakmayacak gibi görünüyor.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

1159 Gün

1159 Gün

3 sene önce
İstasyon

İstasyon

4 sene önce
Rüya Gibi

Rüya Gibi

4 sene önce