Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

GündemMETRESİ Bİ’ LİRA

Vodafone İstanbul Maratonu’nda, yine Darüşşafaka için koşuyorum.

2013’de, yani son katılımımdan tam 27 yıl sonra, artık adı İstanbul Maratonu olan Avrasya Maratonu’nda koştum. Ne var ki 15 bin metrede değil 10 bin metrede. 1 Saat, 4 dakika 6 saniyede bitirdim koşuyu. Fotoğraflar da ispatı. Üstüne geçen yılki koşuda 1 saat 7 dakikaya çıkardım(!) derecemi…

Boş boş olmasın, bir işe yarasın diye, beni yetiştiren şefkat ve eğitim yuvası Darüşşafaka Lisesi için Daçka formasıyla koşmuştum 2013’te. 5 bin liranın üzerinde de bağış topladım.

Maratonla ilgili izlenimlerimi Radikal gazetesine yazmıştım. Koşu öncesi ve sonrası yazdığım yazılara ulaşabilirsiniz. Koşu sonrasındaki izlenimlerimi aktardığım yazıyla, maraton organizasyonundan ödül aldım. Ödül parası 2 bin 500 liranın da Darüşşafaka’ya verilmesini istedim. Kısacası toplam 8 bin lira bağış toplandı kısacası…

İşte Belgesi
2013 İstanbul Maratonu’nu tamamladıktan sonra…

Maraton, koşup yürüyebilen herkese açık. Yani sokaklar bir kereliğine de olsa halkın oluyor. Çağdaş bir eğitim de her çocuğun hakkı. Darüşşafaka halk çocuklarına bu hakkı teslim ediyor. Sekiz bin lira tabii ki küçük bir katkı. Bu yılki hedefim 10 bini geçmek. Öyle büyük bir hedef değil; koşunun her metresine bi’ liracık yani.

Gönlünüzden bir şey koparsa, bu sayfadan bağışınızı yapın. Kredi kartıyla bağış yapacaksanız “mesajınız” bölümüne, banka yoluyla bağış yapacaksanız “açıklama” bölümüne, ’73 Dönemi: İbrahim Altınsay yazın lütfen.

Yurtdışından bağış yapmak isteyenlerse, bu linkten bağışta bulunabilirler. “Your Message” bölümüne ” Class of ’73: Ibrahim Altinsay” yazmak yeterli olacaktır.

Şimdiden teşekkürler…

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Harika Çocuk

Harika Çocuk

3 sene önce
Sıfır

Sıfır

3 sene önce