Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

GündemPlatformBu Hafta Ne İzleyelim?

Spor takvimi kalabalık, yelpaze çeşitli. Bu hafta ne izleyelim? Yardımcı olmaya çalıştık.

20 Ekim

U-17 Dünya Kupası: U-17 Dünya Kupası, geçen haftadan devreden etkinliklerden. Pazar günüyle birlikte başlayan turnuvada, birçok genç yıldızı görmek mümkün. Yaz aylarında sahada görmeye alıştığımız gençler, Copa America’nın da kendi turnuvaları gibi Şili’de düzenlenemesiyle birlikte mesaiyi kışın başına bıraktı. Bize de izlemesi kaldı. (8 Kasım’a kadar, Eurosport)

21 Ekim

Banvit – Unics Kazan: Eurocup’ta haftanın maçı Banvit ile Unics Kazan arasında. İki takımın da geçen sene organizasyonda yarı final gördüğünü söyleyelim. Finale çıkamamış olmak iki takımın içinde de ukde. Hedefse yeniden final. (19.00 – Eurosport 2)

Şampiyonlar Ligi'nde düello: Ronaldo vs. Ibrahimovic.
Şampiyonlar Ligi’nde düello: Ronaldo vs. Ibrahimovic.

PSG – Real Madrid: Parkelerden yeşil sahalara geçiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde haftanın maçı olarak PSG ile Real Madrid’in buluşmasını göstermek sürpriz olmaz. Yer aldıkları A Grubu’nun diğer ekipleri Malmö ve Shakhtar’a şans vermeleri gözükmüyor, henüz hata yapan yok. Grupta ilk puanı kim kaybedecek, bu sorunun cevabını öğreneceğiz.

Aynı gece Galatasaray’ın da Benfica’yı ağırlayacağını söyleyelim. (Her iki maç da 21.45, Tivibu Spor)

22 Ekim

Panathinaikos – Pınar Karşıyaka: Karşıyaka, tarihindeki ilk Euroleague maçında Barcelona Lassa’yı mağlup etmeyi başardı. Tarihteki ilkler yavaş yavaş tükenirken, ilk deplasman maçı Panathinaikos’la. Yeşil-kırmızılılar bu sınavı da başarıyla geçebilecek mi, göreceğiz. (22.00, Lig TV 3)

Son TBL şampiyonu, Euroleague tarihine de güzel bir adım attı.
Son TBL şampiyonu, Euroleague tarihine de güzel bir adım attı.

Fenerbahçe  – Ajax: Avrupa Ligi’nde bir önceki maç haftasında Ajax ile oynayıp beraberliği son anlarda kurtaran Fenerbahçe, bu sefer evinde sahada. Molde mağlubiyetiyle başlayan yolculukta bir türlü istediği ritmi tutturamayan sarı-lacivertliler, derbi öncesi kazanmanın peşinde. (22.05 – TRT 1)

23 Ekim

Brose Baskets – Darüşşafaka Doğuş: Pınar Karşıyaka’ya torpil geçmiş olmayalım. Tarihindeki ilk Euroleague maçını kazanan bir başka takım, Darüşşafaka Doğuş oldu. İkinci maç deplasman ama Karşıyaka’nınkine göre daha az zorlu gözüküyor. Daçka’nın kazanması kuvvetsiz bir olasılık değil. (21.00 – Lig TV 3)

24 Ekim

Alp Disiplini Dünya Kupası: Kış sporları sezonu yavaş yavaş açılıyor, ilk haberi Alp disiplininden alıyoruz. Dünya kupasında ilk ayak İsviçre Sölden. Cumartesi günü kadınlar, bir gün sonraysa erkeklerde dev slalom mücadeleleri hasret dindirmek isteyenlere birebir. (10.15 – Eurosport)

And we’re off to Europe…we travel light ? Can’t wait to ski!!!!!!

Lindsey Vonn (@lindseyvonn) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Güney Afrika – Yeni Zelanda: Yaklaşık 50 gün olarak planlanan Ragbi Dünya Kupası’nda artık son kısma gelindi. Son üç maçın ilki Güney Afrika ile Yeni Zelanda arasında. Yarı final yolcularının ilkini belirledikten sonra Arjantin – Avustralya maçına bakacağız. (18.00 – Tivibu Spor)

Haka'yı finalde yapmaya son bir adım...
Haka’yı finalde yapmaya son bir adım…

Adanaspor – Adana Demirspor: Fenerbahçe-Galatasaray ve Manchester City-Manchester United maçlarından önce Adana derbisi perdeyi açıyor. Uzun süredir rekabetlerini PTT 1. Lig’de devam ettiren takımlar şimdilik aynı puana sahip. Puan tablosunda aralarına bir başka takımı konuk etmeyen ikili, bu maçtan nasıl çıkacak merak konusu. (18.30 – TRT Spor)

Manchester Revolution Series: Pist Bisikleti Avrupa Şampiyonası’nın bir hafta sonrasında, yine velodromlardayız. Pist bisikletini, harman olduğu yerde izlemek keyifli bir deneyim olacaktır. Sir Bradley Wiggins, olimpiyat hazırlıklarına burada devam edecek, bizden söylemesi! (20.45 – Eurosport)

25 Ekim

Uluslararası Şampiyona: PTC Turnuvaları ile geçen haftalardan sonra snooker heyecanı bir üst seviyeye taşınıyor. Sezonun üçüncü sıralama turnuvası için adres Çin. Uluslararası Şampiyona’da Ronnie O’Sullivan yok ama kadronun sağlam olduğunu söylemek lazım. Pazar günkü ilk seansla başlıyoruz, devamı haftaya… (25 Ekim – 1 Kasım, Eurosport)

Manchester United – Manchester City: Hafta sonunun ilk derbisi İngiltere’den geliyor. Maçın Manchester kenti adına önemi bir yana, lig tablosundaki durumu şekillendirmek gibi ayrı da bir özelliği var. Lider City ile üçüncü sıradaki United’ı ayıran şey, 2 puandan ibaret. (16.05, Lig TV 3)  

Fenerbahçe – Galatasaray: Manchester’da havaya girdik, artık kendi derbimize geçebiliriz. Fikstür açıklandığında, çoğu futbolseverin takvimine işaretlenen Fenerbahçe – Galatasaray maçı, ligin ilk devresinde Şükrü Saracoğlu’nu ziyaret ediyor. Geçtiğimiz sene ESPN’den yayınlanan derbi önemli, olası puanlar iki takım için de kritik. (19.00, Lig TV)

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Harika Çocuk

Harika Çocuk

3 sene önce
Sıfır

Sıfır

3 sene önce