Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

GenelTeşekkür

2018 Dünya Kupası'ndaki Socrates Dergi yayınlarının gerçekleşmesinde emeği olan ekibe özel bir teşekkür...
Can Öz6 sene önce

Yaklaşık bir aydır Socrates Dergi sosyal medya kanallarından Dünya Kupası yayınları yapıyoruz. En az biri canlı, zaman zaman günde altı farklı yayın yaptık.

Bu yayınların gerçekleşmesinde emeği olan ekibe özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

Başta, dört yıldır Socrates Dergi Yazı İşleri Müdürü olarak harika işler çıkarıp şimdi de Socrates Stüdyo’nun Yayın Yönetmeni olarak nefis işlere imza atan, tüm bu süreci planlayan Onur Erdem, beklentileri aşan bir başarıya imza attı.

Aynı şekilde, yakın dostu ve görev arkadaşı Onur Erdem’i bir başka pozisyona uğurlamayı göze alan ve tüm bu çalışmalara perde arkasından ve ekran karşısından müthiş katkı sağlayan Caner Eler de…

Ardından, bu programların yapılmasını mümkün kılan teknik ekip; başta yönetmenlerimiz Selin Önel, Burak Barutçu, Can Fakıoğlu ve Elif Yalçıner ile İbrahim Türkday, Musa Berk Dağlı, Muhammet Kutgi… Hiç alışık olmadıkları bir düzende olağanüstü iş çıkardılar. Biri elinde telsizle kameramanları koordine ederken, diğeri canlı yayında görüntü seçiyordu ve tüm set, ışık düzenini dijital yayının gereklerine göre eksiksiz planladılar. Ne zaman açığımız olsa kapattılar ve bize harika ev sahipliği yaptılar. Ayrıca renk/ışık dengesi ve montajda kusursuza yakın bir post prodüksiyon kalitesi oluşmasını sağladılar.

Tüm bu yoğunluğun yürütülmesinde sevgili Orkun Yeşim’in prodüksiyon direktörlüğü ve ayrıntıcılığı etkili elbette. Canlı yayın sırasındaki kj ve fotoğraf seçimlerinden kamera açılarına ve moderatörle ilişkiye, çıkan her sorunda tüm stresin taşınması görevini yürüttü sevgili Orkun.

Dijital yayınların izlenmesini sağlayacak tüm teknik süreci takip ettiği ve bu sürecin finansmanı için gerekli sponsorluk görüşmelerini ve anlaşmalarını başarıyla yürüttükleri için İbrahim Subay ve Arda Çölgezen’e de ne desek azdır.

Tüm spot videoları ve birçok programın görsellerini hazırlayan genç arkadaşımız Murat Gül de bu bir aylık süreçte ne kadar uyku uyuyabildi bilmiyorum ancak enfes işlere imza attı. Geleceği parlak olacaktır.

Tüm programların ev sahibi Emre Özcan da ayrı bir paragrafı hak ediyor. ‘Zirve’ yorumlarıyla tüm Dünya Kupası’na imzasını attı. Hiç yorulmadı, tekrara düşmedi, ilginçliğini mutlaka korudu.

Ayrıca hem perde arkasında çalışan hem kamera önünde bize katkı veren harika insanlar var. Onlara da ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum:

İnan Özdemir, İlhan Özgen, Erman Yaşar, Ozan Can Sülüm, Uğur Ozan Sulak, Uğur Karakullukçu, Yakir Mizrahi, Atahan Altınordu, Kutay Ersöz, Kaan Kural, Mert Aydın, Harun Tekin, Orkun Çolakoğlu, Mehmet Demirkol, Emek Ege, Banu Yelkovan, Fatih Demireli, Alptuğ Uslu, Cemre Özdemir, Boğaç Soydemir, Buğra Balaban, Emre Gürkaynak, Aras Yetiş, Gökhan Önder Aksu ve Ant Arın Şermet…

Bu işin büyüsü benim adıma şuydu; oldukça net görev tanımları olmasına karşın nefis bir birliktelikle çalışıldı, memleketin duygusal ve ekonomik olarak en çalkantılı günlerinde nitelikten ödün verilmedi ancak takım arkadaşlarına omuz verildi. Her birey üzerine düşeni eksiksiz yaparken birbirinin sorumluluğunu da üstlendi.

Bu başarının ve ekip ruhunun verdiği güvenle Socrates Stüdyo, önümüzdeki yayın döneminde yepyeni programlara girmeye cesaret edebilecek. Uzun bir yolculuk bizleri bekliyor. Hepinize ve tüm izleyicilere bu güzel, uzun yıllar sonrasına kıymetli anılar bırakan günler için teşekkür ediyorum.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Hayal Kuran Herkese

Hayal Kuran Herkese

3 sene önce
Neno

Neno

3 sene önce
Sözlü

Sözlü

3 sene önce