Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

Gündem“Fenerbahçe ile anlaştım”

Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Bobby Dixon, Socrates'e özel açıklamalarda bulundu.

Kişisel Facebook hesabından yayınladığı açıklamayla Pınar Karşıyaka’dan ayrıldığını duyuran Bobby Dixon, yeni takımı Fenerbahçe’ye ilişkin ilk kez Socrates‘e konuştu.

32 yaşındaki oyun kurucu, Fenerbahçe’yle anlaşmaya vardığını doğruladı. Ufuk Sarıca’nın yaptığı “Ona kırgınım. Önce gelip bizimle konuşmalıydı” açıklamasını da değerlendiren Dixon’ın sözleri şu şekilde:

“Fenerbahçe ile anlaştım. Henüz Zeljko Obradovic’le konuşmuş değilim. Formayı giyeceğim günü heyecanla bekliyorum.

Ufuk Sarıca olağanüstü bir koç. Onun fikirlerine kesinlikle büyük saygı duyuyorum. Fakat dediğim gibi, yıllardır buradayım ve kimse bana her maç elimden geleni yapmadığımı söyleyemez. Hatta ima bile edemezler. Takıma bağlılığımı sorgulatmam.

Koç Sarıca’yı anlayabiliyorum. Ben Karşıyaka’da onun planlarının büyük bir parçasıydım. Ama yeni bir macera istedim işte. Daha üst seviyede, farklı bir meydan okumaya ihtiyacım vardı. Ailem için en iyisini yapmak zorundayım. Bu kişisel bir karar değil ki? Maddi açıdan böylesine bir teklif almışken, kabul etmemem mümkün mü?

Andrew Goudelock’ın 20 sayıya yakın ortalamayla oynanıp yine de eleştirildiği, takımdan gönderildiği malum. Her şeyin farkındayım. Ama… Bu yaptığımız işin bir parçası. Ne diyebilirim?”

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Harika Çocuk

Harika Çocuk

3 sene önce
Sıfır

Sıfır

3 sene önce