Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

BasketbolKevin Durant’in Fake Hesapları

Kevin Durant, saha dışı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Sırada Durant'in kullandığı fake sosyal medya hesapları var.

Kevin Durant, bir süredir basketbol dışı konularla gündemde. Ağustos sonunda Bill Simmons’ın podcast’ine katılan ve sohbetin bir bölümünde “Hiçbir genç oyuncu Under Armour giymek istemiyor” diyen Durant’in bu sözleri bolca tartışılmıştı. Zira Under Armour markasının en önemli sözcüsünün takım arkadaşı Stephen Curry olması, bu konunun aralarında bir sürtüşme yaratabileceğine dair dedikoduları beraberinde getirmişti. İki yıldızın da aralarında bir sorun olmadığına dair açıklamalarının ardından konu yatışmaya yüz tutmuşken, bu sabah Durant’in başını ağrıtacak başka bir cephe daha açıldı: Durant’in fake sosyal medya hesapları.

 

 

Yukarıdaki tweet’le ortaya çıktığı üzere KD, kendisine şampiyonluk kazanmak dışında Oklahoma City’den ayrılmasına yol açan bir sebep söylemesini isteyen bir Thunder taraftarına üçüncü bir şahıs gibi cevap yazdı. “(Durant) Organizasyonu ya da Billy Donovan için oynamayı sevmiyordu. Kadro da hiç iyi değildi, sadece o ve Russ vardı. O takımdan Russ’ı çıkardığını düşün, ne kadar kötü olduklarını anlarsın. KD onlarla şampiyon olamazdı” şeklinde çevirebileceğimiz iki tweet’te ters giden şey ise Durant’in fake hesap yerine resmi hesabından bu cevapları atmış olmasıydı.

Olay kısa sürede fark edildi ve Durant’in hesabından bu iki tweet silindi. Ancak bu hata elbette dikkatli gözlerden kaçmadı. Reddit dünyası, Durant’in fake hesap skandalının üzerine gitmeye karar verdi ve takip eden saatlerde ortaya daha ilginç şeyler çıkmaya başladı. Instagram’da Durant’in abisi Tony’nin, kardeşiyle paylaştığı bir fotoğrafın üzerine farklı bir kullanıcıyı etiketlemesi, fake hesap skandalının ikinci perdesini araladı.

Gizli bir hesap olan @quiresultan adlı instagram kullanıcısının takipçileri arasında NBA oyuncuları, Durant’in birlikte çalıştığı iş arkadaşları ve aile üyeleri vardı. Quire ve Sultan isimleri ise Durant’in büyüdüğü Capitol Heights, Maryland bölgesindeki iki sokak isminden başkası değildi. Etiketler kaldırılıp kullanıcı ismi değişse de eskiden kalan bazı yorumlar, Durant’in kendisi hakkında yapılan eleştirilere fake hesaplardan cevap verme alışkanlığını yeni kazanmadığını gösteriyordu. Üstelik instagram’daki yorumlarında ‘nahoş’ kelimeler kullanmaktan da çekinmemiş. Durant’in fake sosyal medya hesapları hakkında daha neler öğreneceğimiz merak konusu.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Umut Işığı

Umut Işığı

3 sene önce
Harika Çocuk

Harika Çocuk

3 sene önce