Socrates Web Beta v1.0

 
Futbol Basketbol Tenis Bisiklet Diğer Sporlar

BisikletGündemHansen’ın Rüyası 18’de Bitti

Üst üste tam 18 Büyük Tur’da yarışan Adam Hansen için, bu yakalanması zor seri sona geldi.

Adam Hansen pelotondaki en iyi bisikletçi değil. Hiçbir zaman da öyle olmadı. Lotto-Soudal’in Avustralyalısı, kariyeri boyunca iyi bir domestik olarak görev yaptı. Bundan da öte istikrarıyla öne çıktı. Son yedi yıldır, Fransa, İtalya yahut İspanya Turu’na göz ucuyla bakmış olsanız dahi onu görmeniz çok olası. Zira Hansen üst üste tam 18 Büyük Tur’da boy gösterdi ve 2015 Vuelta sonrasında Bernardo Ruiz’in 57 yıllık rekorunu tarihe gömdü.

Ancak bu yolda birçok sakatlık ve sorundan kaçan Hansen, takım kararlarından kurtulamadı. RIDE Media’ya yaptığı açıklamada Hansen, 19 Ağustos’ta başlayacak Vuelta’da olmayacağını söyledi. 36 yaşındaki yarışçı takımın bu kararına kırgın olduğunu da “Kararı ben vermedim ve tabii ki çok mutlu değilim. Böyle bir seriyi bitirmek hiç kolay değil. Yine de takımın söylediklerine saygı duymalıyım” diyerek belli etti.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda da izleme fırsatı bulduğumuz Hansen, uzun yıllar süren Büyük Tur maceralarında tarafları hiç kırmamış, yarış içerisinde onlardan gelen bira tekliflerini bile geri çevirmemişti. Hâliyle bu iletişimden ortaya keyifli görüntüler çıkmıştı…

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

Tahterevalli

Tahterevalli

3 sene önce
Harika Çocuk

Harika Çocuk

3 sene önce
1159 Gün

1159 Gün

3 sene önce